Naudan fileepihvit ja perunkroketit viikuna-sinappikastikkeella
Valmistus
Vaihe 1
Kuori ja pese perunat ja keitä kattilassa (ø 24 cm) runsaassa vedessä n. 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Vaihe 2
Purista perunat perunapuristimen läpi ja sekoita joukkoon keltuainen ja jauhot. Lisää joukkoon 3 rkl paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta ja mausta muskottipähkinällä. Muotoile perunamassasta pieniä palloja, ja kääntele pallot ensin kevyesti vatkatussa kananmunassa ja sitten perunajauhoissa. Laita kattilaan (ø 20 cm) n. 5 rkl öljyä, kuumenna ja paista perunapallot kullanruskeiksi.
Vaihe 3
Taputtele pihvit kuiviksi talouspaperilla. Sekoita keskenään loput Teriyaki-kastikkeesta, pippurit ja sinapinsiemenet. Sivele seos pihvien pintaan ja anna pihvien vetäytyä hetki. Paistettaessa marinadi antaa lihaan kauniin kiiltävän pinnan, ja liha ruskistuu paremmin.
Vaihe 4
Kuumenna loput öljystä pannulla (ø 26 cm) ja paista pihvit haluamaasi kypsyyteen. Nosta pihvit pois pannulta ja pidä lämpiminä. Lisää kerma ja viikunahillo pannulle paistorasvan joukkoon, kiehauta ja keitä hieman kasaan. Mausta soijakastikkeella ja pippurilla.
Vaihe 5
Tarjoa pihvit kastikkeen ja perunkrokettien kanssa.
Resepti-ID: 204
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä