

Katkarapu-miniletut
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa noriarkki 6 x 4 cm:n kokoisiksi levyiksi. Kuori katkaravut ja poista suolet. Leikkaa katkaravut suurehkoiksi paloiksi ja soseuta surimi-massaksi.
Vaihe 2
Kuori ja silppua sipulit ja ripottele päälle perunajauhoja tai maissitärkkelystä. Kaada sipulit ja surimi-massa kulhoon ja sekoita hyvin keskenään. Muotoile taikinasta pieniä lettuja (n. 20 g per lettu). Kääri jokainen lettu norilevyn sisään. Leivitä noriin käärityt letut perunajauholla tai tärkkelyksellä ja friteeraa 170 asteessa.
Vaihe 3
Pirskottele päälle Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastiketta, koristele majoneesilla ja shichimi-mausteella ja tarjoa kuumana.
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Resepti-ID: 352
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä