Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella
Valmistus
Vaihe 1
Tee ensin täyte. Huuhdo kevätsipuli ja silppua hienoksi. Valuta tofu ja leikkaa pieniksi kuutioiksi tai murskaa pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kanan jauheliha, kananmunan valkuainen, tofu, 3 rkl pankojauhoja ja 1 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ja mausta pippurilla. Jos täyte on liian löysää, lisää pankojauhoja.
Vaihe 2
Huuhdo munakoiso (tai kesäkurpitsa), leikkaa päät pois ja siivuta kesäkurpitsa n. 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leivitä siivut perunajauhoissa yhdeltä puolelta ja nosta täytettä leivitetylle puolelle. Nosta täytteen päälle toinen siivu leivitetty puoli täytettä vasten ja paina reunoja varovasti yhteen.
Vaihe 3
Puhdista sienet ja pilko tarvittaessa. Paista sieniä kuumassa voissa ja mausta makealla soijakastikkeella (tai soijakastikkeella ja sokerilla) ja pippurilla.
Vaihe 4
Paista täytetyt munakoisosiivut kuumassa öljyssä molemmin puolin, nosta pois pannulta ja pidä lämpiminä. Kaada loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta pannulle ja kuumenna. Glaseeraa munakoisosiivut kastikkeessa ja annostele lautasille. Koristele halutessasi kevätsipulirenkailla ja tarjoa sienilisukkeen kanssa.
Vinkki
Kesäkurpitsasiivut on helpompi täyttää, kun paistat niitä hetken tai kiehautat vedessä. Täytetyt kasvissiivut voit halutessasi koristella vielä paahdetuilla pankojauhoilla.
Resepti-ID: 842
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä