Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella
Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella

Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella

kokonaisaika40 min
10 minesivalmistelut
30 minvalmistus

Ainekset

4 annosta
1 
kevätsipuli
80 g
tofua
200 g
kanan jauhelihaa
1 
kananmunan valkuainen
vastajauhettua pippuria
1 
munakoiso (tai iso kesäkurpitsa)
4 ½ rkl
perunajauhoja (tai maissijauhoja)
200 g
siitakesieniä (tai herkkusieniä)
1 rkl
voita
2 rkl
kasviöljyä
Ravintosisältö (per annos):1324 kJ / 315 kcal
12,9 gRasva
18,5 gProteiini
28,6 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Tee ensin täyte. Huuhdo kevätsipuli ja silppua hienoksi. Valuta tofu ja leikkaa pieniksi kuutioiksi tai murskaa pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kanan jauheliha, kananmunan valkuainen, tofu, 3 rkl pankojauhoja ja 1 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ja mausta pippurilla. Jos täyte on liian löysää, lisää pankojauhoja.

Vaihe 2

Huuhdo munakoiso (tai kesäkurpitsa), leikkaa päät pois ja siivuta kesäkurpitsa n. 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leivitä siivut perunajauhoissa yhdeltä puolelta ja nosta täytettä leivitetylle puolelle. Nosta täytteen päälle toinen siivu leivitetty puoli täytettä vasten ja paina reunoja varovasti yhteen.

Vaihe 3

Puhdista sienet ja pilko tarvittaessa. Paista sieniä kuumassa voissa ja mausta makealla soijakastikkeella (tai soijakastikkeella ja sokerilla) ja pippurilla.

Vaihe 4

Paista täytetyt munakoisosiivut kuumassa öljyssä molemmin puolin, nosta pois pannulta ja pidä lämpiminä. Kaada loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta pannulle ja kuumenna. Glaseeraa munakoisosiivut kastikkeessa ja annostele lautasille. Koristele halutessasi kevätsipulirenkailla ja tarjoa sienilisukkeen kanssa.

Vinkki

Kesäkurpitsasiivut on helpompi täyttää, kun paistat niitä hetken tai kiehautat vedessä. Täytetyt kasvissiivut voit halutessasi koristella vielä paahdetuilla pankojauhoilla.

Resepti-ID: 842

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Tee ensin täyte. Huuhdo kevätsipuli ja silppua hienoksi. Valuta tofu ja leikkaa pieniksi kuutioiksi tai murskaa pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kanan jauheliha, kananmunan valkuainen, tofu, 3 rkl pankojauhoja ja 1 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ja mausta pippurilla. Jos täyte on liian löysää, lisää pankojauhoja.

Huuhdo munakoiso (tai kesäkurpitsa), leikkaa päät pois ja siivuta kesäkurpitsa n. 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leivitä siivut perunajauhoissa yhdeltä puolelta ja nosta täytettä leivitetylle puolelle. Nosta täytteen päälle toinen siivu leivitetty puoli täytettä vasten ja paina reunoja varovasti yhteen.

Puhdista sienet ja pilko tarvittaessa. Paista sieniä kuumassa voissa ja mausta makealla soijakastikkeella (tai soijakastikkeella ja sokerilla) ja pippurilla.

Paista täytetyt munakoisosiivut kuumassa öljyssä molemmin puolin, nosta pois pannulta ja pidä lämpiminä. Kaada loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta pannulle ja kuumenna. Glaseeraa munakoisosiivut kastikkeessa ja annostele lautasille. Koristele halutessasi kevätsipulirenkailla ja tarjoa sienilisukkeen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.