Glaseerattua ankanrintaa munakoison kera
Glaseerattua ankanrintaa munakoison kera

Glaseerattua ankanrintaa munakoison kera

Ainekset

4 annosta
150 g
ankanrintaa
 ½ 
munakoiso
6 
ruohosipulin vartta
1 hyppysellinen
pepper
1 rkl
salaattiöljyä
1 tl
appelsiinimarmeladia

Valmistus

Vaihe 1

Poista ankanrinnasta kalvot ja jänteet ja leikkaa nahkaan viiltoja. Paista ankanrinta molemmin puolin kovalla lämmöllä, nosta kansi päälle ja anna kypsyä, kunnes liha on roosan väristä. Nosta ankanrinta pois pannulta, kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä.

Vaihe 2

Poista öljy pannulta ja kaada pannulle 0,5 dl vettä. Leikkaa munakoiso 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Jos munakoisoviipaleet ovat liian isoja, jaa ne kahteen tai neljään osaan. Paista munakoisoviipaleet pannulla molemmin puolin.

Vaihe 3

Kaada Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike erilliselle pannulle. Leikkaa ankanrinta ohuiksi viipaleiksi ja kääntele viipaleet Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeessa siten, että ne ovat kokonaan kastikkeen peitossa.

Vaihe 4

Jaa munakoisoviipaleet lautasille ja nosta päälle glaseeratut ankkaviipaleet. Koristele nokareella appelsiinimarmeladia ja silputulla ruohosipulilla, ja ripottele päälle mustapippuria.

Vinkki:

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Resepti-ID: 141

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Poista ankanrinnasta kalvot ja jänteet ja leikkaa nahkaan viiltoja. Paista ankanrinta molemmin puolin kovalla lämmöllä, nosta kansi päälle ja anna kypsyä, kunnes liha on roosan väristä. Nosta ankanrinta pois pannulta, kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä.

Poista öljy pannulta ja kaada pannulle 0,5 dl vettä. Leikkaa munakoiso 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Jos munakoisoviipaleet ovat liian isoja, jaa ne kahteen tai neljään osaan. Paista munakoisoviipaleet pannulla molemmin puolin.

Kaada Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike erilliselle pannulle. Leikkaa ankanrinta ohuiksi viipaleiksi ja kääntele viipaleet Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeessa siten, että ne ovat kokonaan kastikkeen peitossa.

Jaa munakoisoviipaleet lautasille ja nosta päälle glaseeratut ankkaviipaleet. Koristele nokareella appelsiinimarmeladia ja silputulla ruohosipulilla, ja ripottele päälle mustapippuria.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.