Jaa Google+:ssa:

Wasabilla maustettu peruna-avokadosalaatti

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2715 kJ / 648 kcal

  • 1 kg perunoita
  • 4 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
  • 1 tl wasabitahnaa
  • 1,25 dl majoneesia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl sinappia (esim. Dijon-sinappia)
  • ripaus suolaa ja sokeria
  • 2 avokadoa kuutioina
  • 5 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 125 g varsiselleriä
  • 125 g kevätsipulia silputtuna

Valmistusohje

Valmistusaika: 1 tuntia

Kuori ja siivuta tai kuutioi perunat, nosta perunasiivut tai -kuutiot kattilaan ja kaada päälle vettä niin paljon, että ne peittyvät kokonaan. Nosta kansi päälle ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja keitä perunoita, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada perunat siivilään, huuhdo kylmällä vedellä ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Keitä kananmunat koviksi, kuori ja pilko pieneksi. Kiehauta sellerin varsia hetki ja pilko pieneksi.

Sekoita majoneesi, Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike, wasabitahna, sitruunamehu, sinappi, suola ja sokeri keskenään isossa kulhossa. Lisää majoneesiseoksen joukkoon perunat, avokadokuutiot, kananmunat, selleri ja kevätsipuli ja kääntele ainekset sekaisin.

Tarjoa leivän kanssa.

Vinkki: Wasabitahnan voit korvata raastetulla piparjuurella. Voit myös käyttää edellispäivältä ylijääneitä perunoita.