Jaa Google+:ssa:

Uudet perunat valkosipuli-pippurikastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 375 kJ / 90 kcal

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Liota kuivattuja tomaatteja kädenlämpöisessä vedessä, kunnes ne pehmenevät. Kaada ylimääräinen vesi pois. Keitä perunat lähes kypsiksi.

Sekoita 43 % vähemmän suolaa sisältävä Kikkoman Less Salt -soijakastike, mustapippuri ja puristettu valkosipuli keskenään. Halkaise perunat pituussuunnassa ja paista ne öljyssä yhdessä tomaattien kanssa. Nosta perunat ja tomaatit tarjoiluvatiin, kaada päälle soijakastike ja koristele persiljanlehdillä.

Vinkki: Voit valmistaa ohjeen gluteenittomana käyttämällä Kikkomanin luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta.