Jaa Google+:ssa:

Turskaa ja valkoisia papuja Ponzu-kastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2077 kJ / 496 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 1 tuntia 50 minuuttia

Nosta turskafileet matalaan astiaan, kaada päälle 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja anna marinoitua 30 minuuttia.

Lohko tomaatit neljään osaan ja poista kantaosat. Kuori sipulit ja leikkaa siivuiksi. 

Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulit ja hienonnettu valkosipuli, paista 3 minuuttia. Lisää joukkoon tomaatit ja kypsennä keskilämmöllä 20 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää joukkoon pavut ja 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja keitä 40 minuuttia.

Kun pavut ovat kypsiä, hauduta turskafileitä 7–8 minuuttia kastikkeessa.

Annostele papuja ja kastiketta syville lautasille ja nosta turskafileet päälle.