Jaa Google+:ssa:

Tulinen kasvisspagetti

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 3173 kJ / 758 kcal

  • 500 g täysjyväspagettia
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 300 g kasviproteiinia, esim. Nyhtis, Härkis tms.
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 4 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1 iso kerä paksoita karkeasti pilkottuna
  • 150 g babypinaattia
  • 5 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl chiliöljyä

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi, valuta vesi pois ja nosta sivuun odottamaan.

Kuumenna 1 rkl seesamiöljyä wokkipannussa keskilämmöllä ja paista valitsemaasi kasviproteiinia n. 5-6 minuuttia, kunnes se on hieman ruskistunut. Lisää joukkoon tomaattipyree ja valkosipuli ja paista vielä 1-2 minuuttia. Lisää kasvikset pannulle ja paista, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada joukkoon Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike, chiliöljy ja mausteet. Nosta spagetit pannulle ja sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään.

Ripottele annosten päälle parmesaanijuustoa ja tuoretta basilikaa ja tarjoa lisäksi vielä chiliöljyä.