Jaa Google+:ssa:

Tonnikala-sienispagetti Ponzu-kastikkeella

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2983 kJ / 712 kcal

  • 500 g spagettia
  • suolaa
  • 1 purkki tonnikalaa öljyssä
  • 240 g erilaisia sieniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 pientä sipulia
  • 60 g rucolasalaattia
  • 1 pieni kuivattu chilipalko
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • vastarouhittua pippuria
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 dl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Valmistusaika: 35 minuuttia

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa kiehuvassa vedessä.

Valuta tonnikala. Puhdista sienet ja paloittele ne. Kuori valkosipulinkynsi ja sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puhdista ja huuhdo rucolasalaatti. Liota chilipalko vedessä.

Kaada pannulle 1 rkl öljyä ja paista sienet ja puolet sipuleista. Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta pois pannulta. Kaada loput öljystä, valkosipuli ja chilipalko paistorasvan joukkoon ja kuumenna pannu kuumaksi. Lisää joukkoon loput sipulista ja tonnikala. Kaada joukkoon tomaattimurska ja Ponzu-sitrussoijakastike ja kiehauta. Sekoita joukkoon sieni-sipuliseos, tonnikala, spagetit ja rucolasalaatti. Poista chilipalko.

Nostele Ponzu-sitruskastikkeella maustettu tonnikala-sienispagetti lautasille. Ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa ja pippuria ja tarjoile.