Jaa Google+:ssa:

Tomaattisalaatti Ponzu-kastikkeella ja soijapähkinöillä

Ainekset (4 annosta)

  • 500 g tomaatteja (mielellään erivärisiä / eri lajikkeita)
  • 2 hopeasipulia
  • kourallinen ituja (esim. sinimailasen ituja ja vihanneskrassia)

Ponzu-salaattikastike:

Soija Crunch:

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

Kaada pannulle luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja paahda pähkinöitä, manteleita ja kurpitsansiemeniä, kunnes soijakastike on haihtunut kokonaan pois. Anna seoksen jäähtyä.

Huuhtele tomaatit ja leikkaa siivuiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Asettele tomaatit ja sipulit tarjoiluvadille tai lautasille.

Valmista salaattikastike sekoittamalla Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, seesamiöljy ja valkoviinietikka vispilällä tai ravistamalla ainekset voimakkaasti shakerissa. Kaada salaattikastike tomaattisalaatin päälle.

Murskaa soijapähkinät kevyesti ja koristele tomaattisalaatti pähkinämurskalla ja iduilla. Tarjoile valmis lisukesalaatti heti.