Jaa Google+:ssa:

Tomaattinen peruna-linssipata ja minttuchutney

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2285 kJ / 546 kcal

Linssipata:

Chutney:

Lisäksi:

  • 250 g kaurajogurttia

Valmistusohje

Valmistusaika: 45 minuuttia

Kuori sipulit ja valkosipulit. Pilko sipulit kuutioiksi ja purista valkosipulinkynnet. Pese tomaatit. Kuori ja pese perunat ja leikkaa kuutioiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä, lisää joukkoon garam masala, kurkuma ja jauhettu korianteri ja paista 1–2 minuuttia. Lisää joukkoon 120 g kirsikkatomaatteja ja liemi ja anna kiehua hiljalleen n. 30 minuuttia. Mausta soijakastikkeella ja sitruunan mehulla.

Valmista seuraavaksi chutney. Halkaise chilipalot, poista siemenet ja kanta ja huuhdo. Huuhdo minttu ja korianteri ja ravista kuivaksi. Soseuta minttu, korianteri, chilipalot, kookoshiutaleet, inkivääri, sokeri, sitruunan mehu ja soijakastike hienoksi ja lisää tarvittaessa hieman vettä. 

Lohko loput tomaatit neljään osaan. Koristele tomaattinen peruna-linssipata tomaattilohkoilla, nosta päälle jogurttinokareita ja tarjoa minttuchutneyn kanssa.