Jaa Google+:ssa:

Tofupihvit

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 815 kJ / 195 kcal

  • 200-300 g tofua
  • 10 g inkivääriä, raastettuna
  • 1 kevätsipuli
  • perunajauhoja

Dippikastike:

Valmistusohje

Valmistusaika: 40 minuuttia

Taputtele tofu kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Raasta inkivääri ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.

Kaada kaikki dippikastikkeen ainekset pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä. Älä anna kiehua.

Kääntele tofuviipaleet perunajauhoissa ja friteeraa öljyssä 170 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit paistaa tofuviipaleita pannulla molemmin puolin 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.

Tarjoa tofu lämpimien kasvisten tai salaatin sekä dippikastikkeen kanssa.