Jaa Google+:ssa:

Teriyaki-vartaat

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 668 kJ / 160 kcal

Katkarapuvartaat:

Naudanlihavartaat:

Kampasimpukkavartaat:

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Tee jättikatkarapujen selkäpuolelle viilto ja poista suoli. Työnnä katkaravut grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Sivele katkaravut Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Poista parsoista kovat kantaosat pois ja kuori varsien alaosat. Kiehauta parsat ja leikkaa 4 cm pitkiksi paloiksi. Leikkaa naudan paahtopaisti 15 g:n siivuiksi ja nuiji siivut ohuiksi. Kääri lihasiivut parsojen ympärille ja työnnä käärityt parsat grillitikkuihin. Sivele paistamisen jälkeen Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi siivuiksi. Kääri kesäkurpitsasiivut kampasimpukoiden ympärille ja työnnä käärityt simpukat grillitikkuihin. Paista kampasimpukat molemmin puolin ja sivele lopuksi Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Nosta vartaat tarjoiluvadille ja tarjoa kuumana.