Jaa Google+:ssa:

Teriyaki-marinoidut mehevät kanavartaat (kara-age)

Ainekset (4 annosta)

  • 500 g luutonta broilerin koipireittä 
  • 1 dl Kikkoman Teriyaki marinadi
  • 3/4 rkl raastettua inkivääriä
  • perunajauhoja
  • öljyä friteeraukseen

Dippi:

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Sekoita marinadi ja raastettu inkivääri keskenään ja kaada seos muovipussiin. Leikkaa luuton broileri sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja nosta broileripalat muovipussiin marinadin joukkoon. Puristele muovipussia kevyesti, jotta marinadi tarttuu lihaan. Anna marinoitua 30 minuuttia. Nosta broilerinpalat pois marinadista ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Kääntele broilerinpalat nopeasti perunajauhoissa ja friteeraa 170 asteessa. Tarjoa limettisiivujen ja dippikastikkeen kanssa.