Jaa Google+:ssa:

Teriyaki-kanavuoka

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2133 kJ / 509 kcal

  • 4 kpl isoja broilerin koipireisiä
  • 3 keskisuurta bataattia (kuori ja leikkaa ja 3 cm:n paksuisiksi paloiksi)
  • 1 dl Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 punasipulia lohkottuina
  • 1 punainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 1 keltainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 200 g parsakaalia kukinnoiksi paloiteltuna 

Valmistusohje

Valmistusaika: 1 tuntia 10 minuuttia

Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 200 asteeseen). Nosta broilerin koipireidet ja bataatit suureen uunivuokaan, pirskottele päälle Teriyaki-marinadi ja öljy ja paista uunissa 30 minuuttia. 

Lisää vuokaan punasipulit ja paprikasuikaleet ja sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta kastike tarttuu tasaisesti kaikkialle. Nosta vuoka takaisin uuniin ja paista vielä 15–20 minuuttia. Lisää joukkoon kukkakaalin kukinnot ja paista vielä 10–12 minuuttia. Tarjoa heti.