Teriyaki-kanasalaatti

Ainekset (4 annosta)Energiaa per annos: 555 kJ / 133 kcal |
Salaatinkastike:
|
Valmistusohje
Valmistusaika: 30 minuuttia |
Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta broileri paistopataan tai uunivuokaan ja kaada päälle Teriyaki-marinadi. Paista uunissa 70 minuuttia ja valele välillä kastikkeella.
Kun broileri on kypsä, nosta paistopata pois uunista ja anna broilerin jäähtyä padassa. Paloittele broileri pieniksi paloiksi ja ota paistoliemi talteen.
Kastikkeen valmistus: Kaada kulhoon 4 rkl paistolientä, limetin mehu, ruskea sokeri ja hienonnettu chili, ja sekoita keskenään.
Sekoita erillisessä kulhossa porkkanat, retiisit, punasipuli, kurkku sekä mintun ja korianterin lehdet, ja kaada joukkoon puolet salaatinkastikkeesta. Aseta salaatti laakeaan tarjoilukulhoon. Nostele broilerinpalat salaatin päälle ja pirskottele päälle loput salaatinkastikkeesta.
