Jaa Google+:ssa:

Teriyaki-kanalla täytetyt burritot uunissa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2740 kJ / 654 kcal

  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli kuutioina
  • 600 g luutonta ja nahatonta broilerin koipireittä, paloiksi leikattuna
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1 dl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
  • 1 tl chilikastiketta
  • 400 g musta- tai kidneypapuja (tölkki), valutettuna ja huuhdeltuna
  • 200 g keitettyä riisiä
  • pieni nippu korianteria silputtuna
  • 4 isoa tortillalettua
  • 100 g cheddar-juustoa raasteena

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C)

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita keskisuurella lämmöllä 4–5 minuuttia, kunnes ne alkavat pehmetä. Sekoita broilerinpalat joukkoon ja paista vielä 8–10 minuuttia, kunnes broilerinpalat ovat ruskistuneet. Lisää pannulle valkosipuli ja paista vielä minuutti. Kaada joukkoon hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike, chilikastike, pavut ja riisi. Paista vielä minuutti, kunnes kaikki ainekset ovat kuumia. Lisää joukkoon suurin osa korianterisilpusta. 

Jaa seos 4 tortillaletulle, kääri tortillat rullalle ja käännä molemmat päät tortillarullan alle, jotta täyte pysyy sisällä. Aseta rullat uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin ruskean pinnan. Ripottele päälle loput korianterista ja tarjoile.