Jaa Google+:ssa:

Teriyaki-kanaa kasvisten ja pastan kera

Ainekset (4 annosta)

Valmistusohje

Valmistusaika: 1 tuntia
Marinointiaika: 2 tuntia

Aseta broilerin rintafileet marinoitumaan muutamaksi tunniksi Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettuun Teriyaki-kastikkeeseen. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Huuhdo ja puhdista kasvikset. Leikkaa parsakaalista varsi pois ja revi parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Puhdista pavut. Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsasta kuoret pois ja leikkaa hedelmäliha siivuiksi. Kiehauta parsakaalia, kurpitsansiivuja ja papuja muutaman minuutin ajan suolatussa vedessä. Nosta kasvikset ja marinoidut broilerifileet uunivuokaan. Lisää joukkoon paloiteltu paprika. Paista broilerifileitä ja kasviksia 180-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

Keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pasta yhdessä kasvisten ja broilerin rintafileen kanssa ja lorauta päälle hieman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta.