Jaa Google+:ssa:

Teriyaki-grillivartaat värikkään salaatin kera

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1478 kJ / 353 kcal

  • 2 isoa porkkanaa
  • 2 isoa kesäkurpitsaa
  • 150 g vihreitä papuja, keitettyinä
  • suolaa
  • 4 palaa porsaan etuselkää
  • 4 rkl Kikkomanin Hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta + kastiketta dippaukseen
  • 1 rkl appelsiinimehua
  • 1 rkl auringonkukanöljyä
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • Lisäksi: puisia grillitikkuja

Valmistusohje

Valmistusaika: 10 minuuttia

Kuori ja pese porkkanat. Pese kesäkurpitsa ja poista kannat ja pienet palat kärjistä. Leikkaa molemmista pitkiä spiraaleja spiraalileikkurin avulla. Lisää pavut porkkana- ja kesäkurpitsaspiraalien joukkoon ja nosta sivuun odottamaan.

Leikkaa possun etuselkä suuriksi kuutioiksi (n. 2 x 2 cm), työnnä lihakuutiot 4 vartaaseen ja sivele lihojen pinta 2 ruokalusikallisella Teriyaki BBQ-kastiketta. Odota, että hiilet hehkuvat punaisina ja grillaa vartaita hiiligrillissä n. 5 minuutin ajan. Kääntele vartaita grillauksen aikana ja sivele lihojen pinta lopulla kastikkeella.

Sekoita mehu, öljy ja seesaminsiemenet keskenään ja lisää seos porkkanoiden, kesäkurpitsan ja papujen joukkoon. Tarjoile grillivartaat salaatin kanssa ja tarjoa dippinä käytettävän Teriyaki BBQ-kastiketta.

Katso video reseptistä!