Jaa Google+:ssa:

Syksyinen porsaanfilee

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2161 kJ / 516 kcal

Paistetut perunat:

Valmistusohje

Valmistusaika: 1 tuntia 5 minuuttia

Sekoita keskenään Kikkoman Teriyaki -marinadikastike, öljy ja pippuri. Taputtele liha kuivaksi ja sivele se maustesekoituksella. Pese ja puolita aprikoosit sekä poista niistä kivet. Puolita, puhdista ja pese paprikat ja leikkaa ne sekä kurpitsan sisus isoiksi paloiksi. Pese kesäkurpitsat, leikkaa ne puoliympyrän muotoisiksi viipaleiksi, kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi.

Mausta aprikoosit, kurpitsa, kesäkurpitsa ja sipuli soijakastikkeella, kardemummalla, paprikalla, kanelilla ja pippurilla. Valmistele paistopussi pakkauksen ohjeiden mukaan ja laita kasvikset sinne. Aseta fileet kasvisten päälle, sulje pussi ja paista uunissa 180 asteessa noin 35 minuuttia.

Murskaa kurpitsansiemenet ja ruskista ne kuumassa öljyssä perunoiden kanssa. Mausta kurpitsansiemenet ja perunat Teriyaki-marinadilla ja pippurilla. Ota file ja kasvikset uunista ja tarjoile ne paistettujen perunoiden kanssa.