Jaa Google+:ssa:

Sitruunalohta uunissa

Ainekset (4 annosta)

  • 4 lohifileetä
  • 3 rkl sitruunan tai limetin mehua
  • 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 1 tl hunajaa
  • 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl hienoksi silputtua valkosipulia
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Nosta lohifileet marinadiin ja anna vetäytyä jääkaapissa n. 30 minuuttia.

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista lohifileitä uunissa n. 15 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Sivele lohifileisiin marinadia paiston aikana useampaan kertaan.

Koristele tuoreilla yrteillä, sitruunan- tai limetinsiivuilla ja halutessasi tuoreella chilillä. Tarjoa lohifileet perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.