Jaa Google+:ssa:

Simpukat valkoviini-soijakastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 386 kJ / 92 kcal

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Kuutioi kesäkurpitsa ja paprikat, ja kuullota voissa pannulla. Kaada kattilaan valkoviini, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja voi, ja kiehauta. Lisää kattilaan simpukat, nosta kansi päälle ja kiehauta kovalla lämmöllä. Kaada osa liemestä toiseen kattilaan ja nosta simpukat sivuun odottamaan (pidä lämpiminä). Kuumenna liemi ja laske lämpöä juuri ennen kuin se alkaa kiehua.

Mausta liemi Kikkoman-soijakastikkeella ja lisää joukkoon kuullotetut kasvikset. Irrota simpukoiden kuoret toisistaan ja heitä tyhjät puolikkaat pois. Nostele simpukanlihaa sisältävät kuoret lautasille. Lusikoi simpukoiden päälle kasviksia ja soijakastikelientä. Koristele yrteillä.