Jaa Google+:ssa:

Rapeat kananpalat kevätsipulikastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2191 kJ / 523 kcal

Kevätsipulikastike:

  • 2 varrellista kevätsipulia, ohuina siivuina
  • 2 cm pala inkivääriä, raastettuna
  • 6 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl seesamiöljyä

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Mausta kananpalat yhdellä ruokalusikallisella soijakastiketta ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia. Taputtele kananpalat talouspaperilla kuiviksi ja kääntele perunajauhoissa. Kuumenna friteerausöljy n. 160–170-asteiseksi ja paista kananpalat rapeiksi.

Kaada kaikki kevätsipulikastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita ainekset huolellisesti keskenään. Paloittele friteeratut kananpalat siivuiksi ja kaada päälle kevätsipulikastiketta.

Vinkki: Lisukkeeksi sopii hyvin perunamuusi tai salaatti.