Jaa Google+:ssa:

Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset

Ainekset (4 annosta)

  • porsaankyljyksiä
  • ripaus suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 150–200 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 4 tl voita
  • 500 g pieniä perunoita
  • 2 paprikaa (paksuina paloina)
  • parsakaali
  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes kyljykset saavat ruskean pinnan, mutteivät ole vielä kypsiä. Nosta kyljykset uunivuokaan, kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja laita jokaisen kyljyksen päälle 1 tl voita. Nosta perunat ja paprikapalat vuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla tai kannella ja paista uunissa 120 asteessa noin 2 tuntia, kunnes liha on kypsää ja pehmeää.

Asettele kyljykset ja vuoassa olevat kasvikset sekä höyrytetty parsakaali lautasille, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.