Jaa Google+:ssa:

Ponzu-dippi

  • 1 valkosipulinkynsi hienoksi silputtuna
  • ½ punasipuli hienoksi silputtuna
  • 1½ rkl balsamietikkaa
  • 2½ rkl ruskeaa sokeria 
  • 1 tl hienoksi silputtua tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 2 tippaa TABASCO®-kastiketta
  • 110 ml oliiviöljyä

Valmistusohje

Kaada kaikki ainekset oliiviöljyä lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja sekoita 15 sekuntia. Kaada sitten öljy hitaasti joukkoon. Nosta dippi jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Dippi sopii erinomaisesti rapeiden välipalojen kuten samosan, kanavartaiden tai kevätrullien kanssa.

Vinkki: Dippi kestää jääkaapissa säilytettynä muutaman päivän.