Jaa Google+:ssa:

Pinaattia seesamikastikkeen kanssa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 260 kJ / 62 kcal

  • 200 g pinaattia
  • 1 tl kasviöljyä
  • muutama siivu keltaista paprikaa (vedessä kiehautettuna)
  • muutama kirsikkatomaattiviipale
  • Kikkomanin Seesamin kastike

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Kiehauta pinaatti nopeasti ja huuhtele välittömästi kylmän veden alla. Purista vesi pois pinaateista. Nosta jokaiselle lautaselle ruokalusikallinen pinaattia ja koristele paprika- ja tomaattisuikaleilla. Tarjoa kylmänä Kikkomanin Seesamin kastike kanssa.