Jaa Google+:ssa:

Paistetut nuudelit, sieniä ja porsaanlihaa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1975 kJ / 472 kcal

  • 400 g suikaloitua porsaanlihaa
  • 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1/2 tl murskattua chiliä
  • 200 g nuudeleita
  • 200 g herkkusieniä ja/tai siitakesieniä
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 150 g pinaattia
  • 75 g paahdettuja cashew-pähkinöitä
  • 1–2 tl hunajaa

Valmistusohje

Valmistusaika: 15 minuuttia

Sekoita soijakastike, seesamiöljy ja chili marinadiksi ja marinoi lihaa vähintään 15 minuuttia. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele kylmällä vedellä. Viipaloi sienet, pilko kevätsipuli ja huuhtele pinaatti hyvin. Valuta lihat hyvin ja säästä marinadi. Paista lihat kahdessa erässä pienessä määrässä öljyä 1–2 minuuttia ja nosta ne sivuun. Ruskista sienet ja cashew-pähkinät. Lisää kevätsipuli ja lihasuikaleet ja paista 1–2 minuuttia. Lisää nuudelit ja pinaatti ja paista 1–2 minuuttia. Kaada joukkoon marinadi, soija ja hunaja. Keitä kokoon, mausta makusi mukaan ja tarjoile.