Jaa Google+:ssa:

Pienet lohipalat Ponzu-dipin kanssa

Ainekset (4 annosta)

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Leikkaa lohi yhtä suuriksi paloiksi sashimin tapaan. Suolaa kevyesti. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paista rapeiksi. Puhdista retikka, leikkaa kuutioiksi ja soseuta Ponzu-sitrussoijakastikkeen kanssa. 

Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja nopeasti molemmin puolin kovalla lämmöllä (vain sen verran, että pinta kypsyy). Nosta lohipalat pois pannulta ja anna hieman jäähtyä. Leikkaa lohipalat siivuiksi ja asettele lautasille. Koristele ohuilla kevätsipulirenkailla ja paahdetulla valkosipulilla ja pirskottele päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta. Tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.