Jaa Google+:ssa:

Pastaa osterivinokkaiden kera

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2451 kJ / 585 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Puhdista osterivinokkaat ja puolita, jos ne ovat isoja. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistinpannulla, kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon sienet ja paista niitä välillä sekoittaen n. 5 minuuttia. Kaada joukkoon Wok-kastike, kerma ja sienifondi, ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä n. 3 minuuttia. Lisää joukkoon lopuksi Vermouth. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan soijakastikkeella maustetussa kiehuvassa vedessä. Anna öljyn valua pois tomaateista, leikkaa ne siivuiksi ja sekoita osterivinokkaiden joukkoon. Asettele pasta ja osterivinokkaat lautaselle ja ripottele päälle ruohosipulia.