Jaa Google+:ssa:

Paperikääreessä kypsennetty lohispagetti

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2286 kJ / 546 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Kuumenna uuni 200 °C:seen. Leikkaa neljä 30x45 cm:n kokoista leivinpaperiarkkia. Sekoita luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, ranskankerma, sitruunan kuori ja puolet yrteistä keskenään pienessä kulhossa. Kiehauta vesi isossa kattilassa, lisää suola ja keitä spagetteja 5 minuuttia (ne kypsyvät myöhemmin uunissa). Ota 1 dl keitinvedestä talteen ja valuta spagetti. Kaada spagetti, talteen otettu keitinvesi ja ranskankermaseos kuumalle isolle paistinpannulle ja sekoita keskenään. Keitinvedessä olevan tärkkelyksen ansiosta spagetti tarttuu paremmin kastikkeeseen.

Jaa spagetti neljälle leivinpaperiarkille, nosta lohifileet spagetin päälle ja ripottele päälle loput yrteistä. Kääri leivinpaperi tiiviisti spagetin ja lohen ympärille, jotta paperikääreen sisään ei muodostu höyryä (YouTubesta löydät hakusanalla ”en papillote” videon, miten kala paistetaan paperikääreessä). Nosta paperikääreet korkeareunaiselle pellille ja kypsennä uunissa 12 minuuttia.

Tarjoile heti ja avaa spagetti-lohikääreet vasta pöydässä.