Jaa Google+:ssa:

Paistetut porsaanfileesiivut

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1 kJ / 0 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 10 minuuttia

Valmista ensin kasvikset. Kuori bataatit ja porkkanat ja leikkaa 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja puolita sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kasvikset ja nelimauste. Kuumenna miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon 1 rkl vettä. Nosta kansi päälle ja anna kypsyä kannen alla 12 minuuttia säännöllisesti käännellen.

Leikkaa porsaanfilee 3 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuumenna maapähkinäöljy isolla pannulla ja nosta fileesiivut pannulle. Paista 1 minuutin ajan erittäin kovalla lämmöllä jatkuvasti käännellen. Lisää joukkoon Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä 3 minuuttia kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon rosmariini ja anna kypsyä vielä 1 minuutti.

Annostele kasvikset lautaselle ja nostele fileesiivut kasvisten päälle. Pirskottele päälle paistinlientä ja tarjoile.