Jaa Google+:ssa:

Paistetut pinaattikiinankaali-nuudelit soijakastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2209 kJ / 528 kcal

  • 75 g cashewpähkinöitä
  • 250 g ramen-nuudeleita
  • 3 kevätsipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika
  • 100 g herkkusieniä
  • 4 pientä pinaattikiinankaalia
  • 2–3 rkl kasviöljyä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 75 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 2 rkl riisietikkaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • muutama korianterin lehti

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Paahda pähkinät pannulla ilman rasvaa ja nosta sivuun odottamaan. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kevätsipuleista kannat ja huonot varsiosat, huuhdo ja leikkaa renkaiksi. Kuori ja purista valkosipulinkynsi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja kannat, huuhdo vedellä ja leikkaa suikaleiksi. Puhdista sienet ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa pinaattikiinankaalit neljään osaan ja huuhdo vedellä.

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista kevätsipuleita, valkosipulia ja inkivääriä hetki öljyssä. Lisää joukkoon paprika, sienet ja pinaattikiinankaali ja paista kauttaaltaan. Sekoita nuudelit varovasti joukkoon ja paista hetki.

Sekoita soijakastike, chilikastike, etikka ja seesamiöljy keskenään, kaada seos kasvisten joukkoon ja paista vielä muutama minuutti. Ripottele paistettujen nuudeleiden päälle pähkinöitä ja korianterin lehtiä ja tarjoa.