Jaa Google+:ssa:

Paistetut naudan sisäfileepihvit

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 992 kJ / 237 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 15 minuuttia

Kuori inkivääri ja valkosipuli ja raasta syvälle lautaselle tai kulhoon. Lisää joukkoon Kikkomanin Ponzu-chilisoijakastike ja hunaja. Sekoita ainekset keskenään, nosta naudan sisäfilee kastikkeeseen ja anna marinoitua tunti. Kääntele fileetä välillä.

Valmistele tällä välin vihannekset: Leikkaa kurpitsa 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuori bataatit ja lantut ja leikkaa 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi.

Kaada oliiviöljy pannulle, lisää joukkoon vihannekset ja nelimauste ja anna hautua keskilämmöllä. Lisää joukkoon luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja 1 tl vettä. Nosta kansi päälle ja hauduta alhaisella lämmöllä 15 minuuttia. Sekoita välillä. 

Nosta sisäfilee pois marinadista, anna ylimääräisen marinadin valua pois ja paista fileetä maapähkinäöljyssä kovalla lämmöllä 10 minuuttia välillä käännellen. Kaada marinadi joukkoon ja keitä jatkuvasti sekoittaen, kunnes se paksuuntuu kastikkeeksi. Mausta pippurilla.

Leikkaa filee siivuiksi ja tarjoa vihannesten ja kastikkeen kanssa.