Jaa Google+:ssa:

Paistettua vasikanmaksaa sipuli-soijakastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1198 kJ / 286 kcal

  • 500 g sipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 3 rkl Kikkoman Wok sauce -kastiketta
  • 0,5 dl kanalientä
  • 2 rkl voita
  • 600 g vasikanmaksaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 3-4 rkl vehnäjauhoja
  • persiljaa

Valmistusohje

Valmistusaika: 45 minuuttia

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulisiivuja öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita.  Lisää joukkoon Wok sauce -kastike ja kanaliemi, ja anna kiehua hiljalleen 2–3 minuutin ajan. Lisää joukkoon lopuksi voi.

Leikkaa vasikanmaksa neljäksi annospalaksi ja ripottele päälle kevyesti suolaa ja pippuria. Kääntele maksapalat vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista maksapalat molemmin puolin. Annostele lautaselle maksapalat ja haluamasi lisukkeet (esim. salaatti, wok-kasvikset, peruna-porkkana-sekoitus, riisi, perunat) ja kaada sipulikastiketta lihanpalojen päälle. Ripottele päälle lopuksi silputtua persiljaa.