Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera

Ainekset (4 annosta)Energiaa per annos: 813 kJ / 194 kcal |
|
Valmistusohje
Valmistusaika: 15 minuuttia |
Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana.
Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.
Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa.
