Jaa Google+:ssa:

Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 813 kJ / 194 kcal

  • 600 g porsaan kylkeä siivuina vai kylkisiivuja
  • 0,9 dl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
  • 1 iso porkkana raastettuna, juustohöylällä höylättynä tai spiraaleina
  • ½ pieni keräkaali raastettuna
  • ½ iso punasipuli ohuina siivuina
  • 5 rkl kevytmajoneesia
  • 3 rkl riisietikkaa
  • 600 g paistettuja uuniranskalaisia tai siivutettuja uuniperunoita (lisukkeeksi)

Valmistusohje

Valmistusaika: 15 minuuttia

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana. 

Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.

Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa.