Jaa Google+:ssa:

Paahtopaisti-sushirulla

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 384 kJ / 92 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 45 minuuttia

Valmista ja mausta riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Leikkaa coktailkurkku pieniksi paloiksi ja yhdistä riisiin. Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi. Tasoita tuorekelmun välissä kunnes on noin 4x10 cm. Siirrä liha toiselle tuorekelmulle.  Levitä ohut kerros wasabitahnaa lihapalan päälle.

Rullaa sushiriisi 8 rullaan jokainen noin 10 cm pitkä. Aseta riisi lihan päälle ja  sulje tuorekelmu. Rullaa sushirullaksi bambumaton avulla. Leikkaa chili ohuiksi viipaleiksi.

Poista muovi ja paahda liharulla kevyesti kaasu polttimella. Kääri liha takaisin tuorekelmuun ja anna levätä noin 10 min. Leikkaa rulla muovin kanssa, noin 4-5 palaa, sen jälkeen poista muovi. Sivele lihan päälle Kikkoman Teriyaki marinaid- ja grillikastiketta. Koristele coktailkurkulla, chilillä ja ruohosipulilla.