Omenatäytteiset naudanlihakääryleet

Ainekset (4 annosta)Energiaa per annos: 1920 kJ / 458 kcal |
|
Valmistusohje
Valmistusaika: 2 tuntia 10 minuuttia |
Leikkaa naudanliha noin 1 cm paksuiksi siivuiksi. Taputtele siivut kuivaksi talouspaperilla ja asettele vierekkäin. Sekoita keskenään 4 rkl soijakastiketta ja sinappi, sivele fileet seoksella ja mausta pippurilla. Kuori omena ja raasta hienoksi. Sekoita keskenään raastettu omena, tuorejuusto, maissitärkkelys ja auringonkukansiemenet. Lisää joukkoon 1 rkl soijakastiketta ja pippuria, ja levitä seos lihan päälle.
Rullaa siivut kääryleiksi, sido kääryleet elintarvikenarulla tai kiinnitä ne cocktail-tikuilla ja paista kuumassa öljyssä. Kaada joukkoon 3 dl vettä, kiehauta ja anna hautua kannen alla noin 1,5 tuntia.
Suurusta kastike halutessasi kastikesuurusteella, mausta pippurilla, soijakastikkeella ja timjamilla. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden kera.
