Jaa Google+:ssa:

Naudanlihasuikaleet salaattipedillä

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 629 kJ / 150 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 10 minuuttia

Nosta naudan sisäfileepihvit kulhoon, kaada joukkoon 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta ja anna pihvien marinoitua. Puhdista kevätsipulit ja kuori kurkku. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi ja retiisit ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Huuhtele yrtit ja roomansalaatti ja ravista kuiviksi. Kaada kasvikset, salaatinlehdet ja yrtit kulhoon ja sekoita keskenään.

Raasta limetin kuori erilliseen kulhoon, purista joukkoon 2 rkl limetin mehua ja sekoita keskenään. Kaada joukkoon luonnollisesti valmistettu soijakastike ja seesamiöljy. Sekoita kastike salaatin joukkoon ja nosta sivuun odottamaan.

Kuumenna iso paistinpannu ja kaada maapähkinäöljy pannulle. Lisää joukkoon ohuiksi siivuiksi leikattu paprika ja 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta. Nosta pihvit pannulle ja paista 1,5 minuuttia molemmin puolin. Nosta pihvit pois pannulta ja leikkaa 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kaada loput Teriyaki-kastikkeesta pieniin tarjoilukulhoihin dippausta varten.

Annostele salaatti lautasille, nostele fileesiivut salaatin päälle ja koristele korianterilla. Tarjoile pieniin kulhoihin annostellun Teriyaki-kastikkeen kanssa.