Jaa Google+:ssa:

Mustekalavartaat

Energiaa per annos: 222 kJ / 53 kcal

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Keitä mustekala ja pilko sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Halkaise kurkku, kaavi sisus pois ja leikkaa niin ikään sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kaada kurkunpalat 2-prosenttiseen suolaveteen ja anna vetäytyä 20–30 minuuttia. Kaada suolavesi pois. Työnnä mustekalapalat ja kurkunpalat grillitikkuihin. Tarjoa 43 % vähemmän suolaa sisältävän Kikkoman Less Salt -soijakastikkeen ja wasabitahnan kanssa.

Vinkki: Voit myös sekoittaa mustekala- ja kurkunpalat wakame-merilevän joukkoon ja tarjota salaattina. Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastiketta tai Kikkoman luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastikevoidaan käyttää Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa.