Jaa Google+:ssa:

Mustekalaa siitakesienten ja vihreän parsan kera

  • 1 pieni mustekalan lonkero
  • 10 siitakesientä
  • 5 vihreää tankoparsaa
  • 4–5 ruohosipulin vartta
  • 20 g voita
  • 0,5 dl Kikkoman Wok sauce -kastiketta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 noriarkki

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Huuhtele mustekala ja leikkaa 2 cm:n kokoisiksi paloiksi. Huuhdo parsa ja kiehauta minuutti. Pilko parsa 3 cm:n pituisiksi paloiksi. Leikkaa siitakesienistä kuiva kanta pois ja pilko sienet 4 osaan.

Kuumenna öljy pannulla ja paista kaikki ainekset kypsiksi. Lisää joukkoon Kikkoman Wok sauce -kastike ja voi, ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Koristele ohuilla norisuikaleilla ja ruohosipulilla.