Jaa Google+:ssa:

Munakoisoa, kesäkurpitsaa ja tofua Teriyaki-seesamikastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1188 kJ / 284 kcal

 

 

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Huuhdo ja puhdista munakoiso ja kesäkurpitsa ja pilko paloiksi. Leikkaa tofu noin 2 cm kokoisiksi kuutioiksi ja ripottele kuutioiden päälle jauhoja. Puhdista ja huuhdo purjo ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Kaada pannulle 2 rkl öljyä ja paista munakoison ja kesäkurpitsan palat pannulla. Nosta kasvikset pois pannulta ja paista tofukuutiot jäljelle jääneessä öljyssä.

Kaada kasvikset takaisin pannulle ja lisää joukkoon Teriyaki-kastike. Nostele kastiketta kasvisten ja tofun päälle, jotta saat lihan pinnasta kiiltävän. Asettele kasvikset ja tofukuutiot lautasille, koristele purjosuikaleilla, chilirouheella ja ruohosipulilla.