Jaa Google+:ssa:

Munakoiso-katkarapupannu Teriyaki-kastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 239 kJ / 57 kcal

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 keskisuurta munakoisoa (leikkaa ensin 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi ja sitten 1 cm:n levyisiksi suikaleiksi)
  • 2 punaista paprikaa (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 350 g raakoja jättikatkarapuja tai pakastekatkarapuja
  • 1 nippu kevätsipulia (huuhdo ja leikkaa 2,5 cm:n pituisiksi paloiksi)
  • 6 rkl Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
  • 2 iso valkosipulinkynttä hienoksi raastettuna 

Valmistusohje

Valmistusaika: 15 minuuttia

Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa tai wokkipannussa. Paista munakoiso- ja paprikasuikaleita n. 10 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes ne ovat pehmeitä. Nosta kasvikset pois pannulta. Kaada katkaravut ja kevätsipuli pannulle ja paista, kunnes katkaravut ovat kauttaaltaan punaisia. Jos käytät pakastekatkarapuja, sulata ne ensin ja paista yhdessä kevätsipulin kanssa, kunnes katkaravut ovat kuumia.

Sekoita joukkoon paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike ja raastettu valkosipuli sekä lopuksi munakoiso- ja paprikasuikaleet.  Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista, kunnes kaikki ainekset ovat kuumenneet ja kastike on paksuuntunut. Tarjoile nuudeleiden tai riisin kanssa.