Jaa Google+:ssa:

Marinoidut mehevät possupalat

Ainekset (4 annosta)

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Paista possun kylkipalaa kokonaisena, kunnes se saa rapean pinnan. Leikkaa kylkipala sen jälkeen 3–4 cm:n kokoisiksi paloiksi. Nosta lihapalat pataan vieri viereen kamarapuoli alaspäin, kaada päälle vesi ja paista 4–5 minuuttia. Ota paistoliemi talteen.

Nosta lihapalat painekattilaan ja kaada joukkoon paistoliemi, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, valkoviini ihana ja valkosipulinkynsi (lihapalojen tulee peittyä liemeen, tarvittaessa voit lisätä vettä). Sulje painekattila, käännä paineensäädin asentoon 1 ja anna kypsyä 40 minuuttia. Kokeile, onko liha pehmeää. Kuori rasva pois ja jatka keittämistä niin kauan, kunnes liha on sulavan pehmeää ja mehevää.

Kuullota pinaatti pannulla, jaa lautasille ja nosta päälle lihapaloja. Kaada ohut kerros lientä annosten ympärille ja koristele nokareella sinappia.

Vinkki: Voit valmistaa ohjeen gluteenittomana käyttämällä gluteenitonta Tamari-soijakastiketta.