Jaa Google+:ssa:

Marinoidut broilerin rintafileet, helmicouscousta ja myskikurpitsaa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2577 kJ / 615 kcal

Marinoitu kana

Paistettu myskikurpitsa

  • 800 g myskikurpitsaa (kuori, poista siemenet ja kuutioi)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa

Helmicouscous

  • 1 granaattiomenan siemenet
  • 80 g fetajuustoa pieninä paloina
  • 1 dl kevätsipulia ohuiksi suikaleiksi leikattuna
  • silputtua korianteria
  • 200 g helmicouscousia

Valmistusohje

Valmistusaika: 45 minuuttia

Sekoita Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, inkivääri ja valkosipuli keskenään. Nosta broilerin rintafileet marinadiin. Anna marinoitua vähintään 10 minuuttia (mielellään 30 minuuttia).

Kuumenna uuni 200 °C:seen. Sekoita myskikurpitsan kuutiot, öljy ja suola keskenään ja paista uunissa 15 minuuttia. Nosta marinoidut broilerin rintafileet uuniin kurpitsan joukkoon, ja paista vielä 15 minuuttia, kunnes myskikurpitsa on pehmeää ja karamellisoitunut ja broilerin rintafileet kypsiä.

Valmista lisuke: Pilko kevätsipuli, silppua korianteri ja leikkaa fetajuusto pieniksi paloiksi.

Keitä helmicouscous pakkauksen ohjeen mukaan tai 10–12 minuuttia.

Valuta couscous ja sekoita joukkoon kurpitsakuutiot ja loput lisukkeen ainekset. Nosta broilerin rintafileet couscous-kurpitsaseoksen päälle ja tarjoile.