Jaa Google+:ssa:

Lohi-kurpitsapasta

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 3974 kJ / 949 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 50 minuuttia

Leikkaa kurpitsan liha ohuiksi siivuiksi, pirskottele siivujen päälle 2 rkl öljyä ja 2 rkl soijakastiketta, nosta kurpitsasiivut leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 220 asteisessa uunissa (kiertoilmauuni 200 °C) n. 15–20 minuuttia.

Huuhtele lohifileet, taputtele fileet talouspaperilla kuiviksi ja leikkaa kuutioiksi. Pirskottele päälle sitruunamehua. Sekoita keskenään 2 rkl soijakastiketta ja Teriyaki marinadi- ja grillikastike, ja kääntele kuutioita kastikeseoksessa. Keitä spagetti "al dente" pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paahda kurpitsansiemeniä teflonpannulla (ø 26 cm) ja nosta paahdetut siemenet pois pannulta.

Kaada loput öljystä pannulle ja paista lohikuutiot välillä käännellen n. 5 minuuttia. Lisää joukkoon ranskankerma. Sekoita keskenään spagetti ja kurpitsasiivut. Mausta limetin mehulla ja raastetulla kuorella sekä timjamin ja meiramin lehdillä ja lopulla määrällä soijakastiketta. Sekoita pastan ainekset keskenään ja tarjoile.