Jaa Google+:ssa:

Lahnafileet Ponzu-kastikkeella

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1330 kJ / 318 kcal

Lisuke:

  • 200 g keitettyä kvinoaa
  • 4 pientä hopeasipulia
  • 1/2 nippu ruohosipulia
  • 1/2 nippu persiljaa
  • 4 tillinvartta
  • 1 keltainen porkkana
  • 1 keltainen sitruuna
  • 1 fenkoli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

Valmistusohje

Valmistusaika: 15 minuuttia

Lisukkeen valmistus: Leikkaa fenkoli erittäin ohuiksi suikaleiksi ja aseta sivuun odottamaan. Kuori ja raasta porkkana. Silppua yrtit hienoksi, kuori sipuli ja pilko pieniksi kuutioiksi. Kaada oliiviöljy ja Ponzu-sitrussoijakastike salaattikulhoon ja sekoita hyvin keskenään. Lisää joukkoon yrtit ja sekoita.

Nosta kvinoa erilliseen kulhoon, sekoita ja aseta sivuun odottamaan. Kuumenna Ponzu-sitrussoijakastike suurella pannulla. Nosta lahnafileet pannulle ja paista fileitä molemmin puolin keskisuurella lämmöllä 2 minuuttia. Ripottele päälle tilliä ja nosta pannu pois liedeltä. Nosta fileet tarjoiluastiaan, mausta pippurilla ja pirskottele päälle loput paistinliemestä. Ripottele kvinoan päälle yrttejä ja muutama fenkolisuikale ja tarjoile.