Jaa Google+:ssa:

Kuwa yaki – pikantit kanapalat

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1356 kJ / 324 kcal

  • 4 kanan rintafileetä
  • perunajauhoja leivitykseen
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 5 rkl Kikkoman Wokkikastike
  • ripaus shichimi-maustetta tai pippuria
  • Noin 120 g salaatinlehtiä
  • 1 tomaatti
  • 0,5 dl majoneesia

 

 

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

Leikkaa kanan rintafileet n. 1 cm:n levyisiksi suikaleiksi ja kääntele suikaleet perunajauhoissa. Kuumenna öljy paistinpannulla tai wokkipannulla ja paista kanasuikaleet kovalla lämmöllä molemmin puolin. Pyyhi ylimääräinen öljy talouspaperilla pois pannulta. Kaada Wok sauce -kastike kanasuikaleiden päälle. Heiluttele pannua varovasti, jotta Wok sauce -kas-tike ja kanasuikaleet sekoittuvat keskenään. Ota kanasuikaleet pois pannulta muutaman minuutin kuluttua, annostele lautaselle ja ripottele kanasuikaleiden päälle pippuria tai shichimi-maustetta.

Sekoita salaatinlehdet ja pilkottu tomaatti keskenään, ja annostele kanasuikaleiden viereen. Aseta lautaselle lisäksi nokare majoneesia.