Jaa Google+:ssa:

Kreikkalainen salaatti

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1076 kJ / 257 kcal

Salaatti:

  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • ½ kurkku
  • 1 jäävuorisalaatti
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g fetajuustoa
  • 50 g kivettömiä vihreitä oliiveja

 Kastike:

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

Halkaise, pese ja kuutioi paprikat, pese ja halkaise kirsikkatomaatit, kuori kurkku, halkaise se pituussuunnassa, poista siemenet lusikalla ja pilko paloiksi.

Pese salaatti ja revi se suikaleiksi. Kuori valkosipuli ja sipuli, purista valkosipuli ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja lisää kastike salaattiin. Koristele salaatti vihreillä oliiveilla.

Tarjoile tuoreen patongin tai rapean ruisleivän kanssa.