Wasabilla maustettua kalaa

Ainekset (2 annosta)Energiaa per annos: 2788 kJ / 666 kcal |
Lisäksi
|
Valmistusohje
Valmistusaika: 20 minuuttia |
Sekoita soijakastike, wasabi ja inkivääri marinadiksi ja marinoi kalaa vähintään 30 minuuttia. Valuta kala ja säästä marinadi. Kääntele kala vehnäjauhoissa. Paista kalaa öljyssä wokkipannussa noin 3 minuuttia ja nosta se valumaan talouspaperin päälle. Suikaloi chili hienoksi, pilko kevätsipulit ja puolita sokeriherneet pitkittäin. Kaada pois suurin osa öljystä. Lisää vesi ja paista parsakaalinkukintoja 2 minuuttia. Lisää chili, kevätsipuli ja sokeriherneet ja paista vielä 1 minuutti. Kaada vesi pois ja lisää marinadi. Keitä kokoon ja nosta kala vihannesten päälle. Ripottele pääll silputtua korianteria.
